Ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumu apmācības
- Tūrisma produktu analīze un konkurētspējīga piedāvājuma izstrāde stundu skaits: 16 cena par dalībnieku: 462,70
- Esošo tūrisma produktu veidi un struktūra
- Atsevišķi produktu prioritārās attīstības ģeopolitiskie faktori
- Tūrisma produkta lietderības sezonālā tirgus raksturā
- Konkurence, to veidi. Plusi un mīnusi
- Tūrisma pakalpojumu tirgus analīze
- Tūrisma piedāvājuma izstrādājuma sistēma
- Inovācijas procesi tūrisma produktu attīstībai stundu skaits: 16 cena par dalībnieku: 506,70
- Inovācijas procesu klasifikācija
- Jauno produktu radīšana un esošo produktu rediģēšanas tehnoloģija
- Tehnisko inovāciju loma tūrisma tirgus attīstībā
- Nestandarta domāšana, kā atslēga pievienotās vērtības radīšanai
- «Viss jaunais – labi aizmirsts vecais». Inovācijas no pagātnes
- Inovatīvo procesu lietderības robeža
- Veiksmīga tūrisma pakalpojuma virzība tirgū un relatīvo rādītāju analīze stundu skaits: 16 cena par dalībnieku: 484,60
- Produkta virzīšanas tirgū būtība un nozīme
- Veiksmīga uzņēmuma zīmola veidošana un uzturēšana
- Uzņēmuma darbinieki kā kompānijas seja
- Rezultāts, process, darbinieks. Rādītāju analīzes principi.
- Procesa efektivitātes uzlabošana balstoties uz analīzes rezlutātiem
- Patērētāju iesaistīšana produkta virzībai tirgū
- Pasaules virtuves klasika stundu skaits:64 cena par dalībnieku: 750,80 Pasniedzēji:Lauris Aleksejevs, Kaspars Jansons, Daiga Veismane, Heinrihs Ernhards
- Apkalpošanas organizācija stundu skaits:40 cena par dalībnieku: 275,00 Pasniedzēji:Zanda Oliņa, Guntis Bērziņš, Nellija Degle
- Veiksmīga klientu apkalpošana viesmīlības uzņēmumā stundu skaits:16 cena par dalībnieku: 259,20 Pasniedzēji:Zanda Oliņa, Guntis Bērziņš, Nellija Degle, Normunds Neibojs
- Tūrisma produkta izstrāde un virzība tirgū stundu skaits:24 cena par dalībnieku: 275,40 Pasniedzēji:Linda Medne, Anda Rezgale, Agita Vecozoliņa, Normunds Neibojs
- Labas ražošanas prakses un HACCP sistēmas pamatprincipi stundu skaits:18 cena par dalībnieku: 349,60 Pasniedzēji:Anita Blija, Ingrīda Millere, Aija Melngaile
- Konditorejas ceha ražošanas optimizācija stundu skaits:18 cena par dalībnieku: 320,00 Pasniedzēji:Maija Kaire, Daiga Kunkulberga
- Banketu ēdienkartes stundu skaits:32 cena par dalībnieku: 449,60 Pasniedzēji:Heinrihs Ernhards, Ēriks Dreiblants, Daiga Veismane
- Ēdienkartes plānošana un analīze stundu skaits:32 cena par dalībnieku: 465,20 Pasniedzēji:Lauris Aleksejevs, Daiga Veismane, Heinrihs Ernhards, Ingrīda Millere
- Pakalpojumu kvalitātes pilnveides iespējas un risinājumi viesmīlības uzņēmumā stundu skaits:14 cena par dalībnieku: 264,60 Pasniedzēji:Dzintra Līce, Zanda Oliņa, Aleksejs Saveļjevs, Mihails Džondžua
- Ražošanas tehnoloģiskā procesa pilnveidošana stundu skaits:16 cena par dalībnieku: 350,40 Pasniedzēji:Ingrīda Millere, Linda Medne, Nellija Degle
- Bāra darba organizācija stundu skaits:24 cena par dalībnieku: 419,60 Pasniedzēji:Jānis Kaļķis, Guntis Bērziņš, Einārs Lazdiņš
- Viesmīlības produkta terminoloģija stundu skaits:24 cena par dalībnieku: 165,20 Pasniedzēji:Dace Skrupska, Zanda Pakere
- Lauku tūrisma pakalpojumu pilnveidošana ar videi draudzīgiem un energoefektīviem risinājumiem stundu skaits:24 cena par dalībnieku: 395,60 Pasniedzēji:Kristīna Bērziņa, Livija Brūvere
- Konsultācijas vides aizsardzības un energoefektivitātes jautājumos saistībā ar uzņēmējdarbības paplašināšanu stundu skaits:24 cena par dalībnieku: 374,80 Pasniedzēji:Kristīna Bērziņa, Livija Brūvere, Imants Bērtaitis, Daina Vereščagina, Andrejs Gavars, Jānis Vālodze
- Vīnzinība stundu skaits:12 cena par dalībnieku: 264,40 Pasniedzēji:Valentīna Grandāne, Guntis Bērziņš, Jānis Kaļķis, Einārs Lazdiņš
- Jaunākās tendences un tehnoloģijas ēdienu gatavošanā stundu skaits:18 cena par dalībnieku: 350,60 Pasniedzēji:Lauris Aleksejevs, Ēriks Dreibants
- Tūrisma un pārtikas produktu kvalitātes standartizācijas un optimizācijas metodes stundu skaits:24 cena par dalībnieku: 349,20 Pasniedzēji:Ingrīda Millere, Anita Blija, Linda Cēsniece, Santa Graikste, Agris Aizpurietis
- Tūrisma pakalpojumu pilnveidošana ar videi draudzīgiem un energoefektīviem risinājumiem stundu skaits:25 cena par dalībnieku: 350,00 Pasniedzēji:Kristīna Bērziņa, Livija Brūvere, Santa Graikste
- Ražošanas tehnoloģiskā procesa plānošana stundu skaits:16 cena par dalībnieku: 350,80 Pasniedzēji:Linda Medne, Ingrīda Millere
-
Maizes tehnoloģija restorānā stundu skaits:32 cena par dalībnieku: 465,20 Pasniedzēji:Daiga Kunkulberga
-
Konditoreja 1 modulis Rauga mīklu pagatavošanas tehnoloģijas stundu skaits:24 cena par dalībnieku: 479,80 Pasniedzēji:Maija Kaire, Daiga Kunkulberga
-
Konditoreja 2 modulis Kārtaino mīklu pagatavošanas tehnoloģijas stundu skaits:24 cena par dalībnieku: 479,80 Pasniedzēji:Maija Kaire, Daiga Kunkulberga
-
Konditoreja 3 modulis Kremu, pildījumu pagatavošanas tehnoloģijas stundu skaits:24 cena par dalībnieku: 479,80 Pasniedzēji:Maija Kaire, Daiga Kunkulberga
-
Konditoreja 4 modulis Tortu, kūku pagatavošanas tehnoloģijas stundu skaits:24 cena par dalībnieku: 479,80 Pasniedzēji:Maija Kaire, Daiga Kunkulberga
-
Ēdināšanas darba organizācija un vadība ( akreditēta) stundu skaits:300 cena par dalībnieku: 980,00 Pasniedzēji:Ingrīda Millere, Linda Medne, Ilze Treimane, Nellija Degle, Dzintra Līce, Tatjana Marčenkova, Anda Rezgale, Livija Brūvere, Guntis Bērziņš, Lauris Aleksejevs, Santa Graikste
-
Izcils serviss un klientu apkalpošana viesnīcā stundu skaits:16 cena par dalībnieku: 160,00 Pasniedzēji:Dzintra Līce, Zanda Oliņa, Aleksejs Saveļjevs, Mihails Džondžua
-
Telpu uzkopšanas tehnoloģijas un procesi stundu skaits:30 cena par dalībnieku: 252,00 Pasniedzēji:Agita Doniņa, Sandra Īriste
-
Viesnīcu pakalpojumu atbilstība tirgus prasībām stundu skaits:24 cena par dalībnieku: 257,20 Pasniedzēji:Baiba Tomase, Margarita Platace, Kristīna Bērziņa, Linda Medne, Normunds Neibojs
-
Ēdienu gatavošanas tehnoloģija stundu skaits:48 cena par dalībnieku: 550,40 Pasniedzēji:Gita Zemture - Krūmiņa, Heinrihs Ernhards, Lauris Aleksejevs, Ingrīda Millere, Daiga Veismane
-
Viesu apkalpošanas standarta restorānam stundu skaits:8 cena par dalībnieku: 65,00 Pasniedzēji: Ingrīda Millere, Laine Pošeika, Einārs Lazdiņš
- Saskarsme klientu apkalpošanā stundu skaits:4 cena par dalībnieku: 32,00 Pasniedzēji: Ingrīda Millere, Laine Pošeika, Einārs Lazdiņš
- Meksikāņu ēdienkartes ieviešana restorānā stundu skaits:8 cena par dalībnieku: 90,00 Pasniedzēji: Havjers Garsija
- Konditorejas un mīklu izstrādājumu kurss Itālijā stundu skaits:50 cena par dalībnieku: 1800,00
- Konditorejas izstrādājumu speciālists- pamatkurss stundu skaits:209 cena par dalībnieku: 3997,20
- Konditorejas izstrādājumu speciālists - otrā līmeņa kurss stundu skaits:209 cena par dalībnieku: 3997,20
- Konditorejas izstrādājumu speciālists - augstākais kurss ( superior) stundu skaits:209 cena par dalībnieku: 3997,20
- Šefpavāra mākslas rokraksts ēdienkartē stundu skaits:50 cena par dalībnieku: 1400,00
- Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos stundu skaits:5 cena par dalībnieku: 10,00 Pasniedzēji:Ingrīda Millere, Anita Blija, Tatjana Marčenkova, Aija Melngaile
- Produkcijas atsaukšanas vadlīnijas stundu skaits:12 cena par dalībnieku:55,00 Pasniedzēji:Guna Miskarova, Jānis Baltačs
- Lietišķā etiķete stundu skaits:35 cena par dalībnieku: 330,00 Pasniedzēji:Irma Kalniņa, Agita Doniņa
- Pārtikas iepakojuma veidi un īpašības stundu skaits:12 cena par dalībnieku: 275,00 Pasniedzēji: Sandra Muižniece Brasava
- ES prasības pārtikas iepakojuma ražošanā stundu skaits:12 cena par dalībnieku: 275,00 Pasniedzēji:Sandra Muižniece Brasava
- Personāla sanitārija un higiēna, obligātās veselības pārbaudes uzņēmumā stundu skaits:6 cena par dalībnieku: 75,00 Pasniedzēji:Tatjana Marčenkova, Aija Melngaile
- Izcila servisa koncepta izstrāde un nodrošināšana 5* viesnīcās stundu skaits:4 cena par dalībnieku: 35,00 Pasniedzēji:Antra Halmagyi
-
Viesmīlības pakalpojuma bīstamību un kritisko punktu identifikācija, novēršana stundu skaits:6 cena par dalībnieku: 45,00 Pasniedzēji:Tatjana Marčenkova
-
Personāla higiēnas un sanitārijas minimumu standarts viesnīcā stundu skaits:5 cena par dalībnieku: 22,00 Pasniedzēji:Tatjana Marčenkova, Aija Melngaile, Anita Blija
-
Komandas loma viesmīlības pakalpojuma nodrošināšanas procesā stundu skaits:12 cena par dalībnieku: 65,00 Pasniedzēji:Inga Kļaviņa
- Globālās ekonomiskās lejupslīdes seku ietekme uz viesmīlības produkta attīstību stundu skaits:12 cena par dalībnieku: 165,40 Pasniedzēji:Kitija Kirila, Ilze Treimane, Agita Kleinšmite
- Someljē pamatkurss- 3. modulis stundu skaits:12 cena par dalībnieku: 390,00
-
Pārtikas drošības vadība stundu skaits:18 cena par dalībnieku: 399,20
-
Viesmīlības produkts un serviss stundu skaits:12 cena par dalībnieku: 249,60 Pasniedzēji:Dzintra Līce, Zanda Oliņa, Margarita Platace
-
Saimnieciskā dienesta organizācija stundu skaits:32 cena par dalībnieku: 280,80 Pasniedzēji:Agita Doniņa, Sandra Īriste
- Tehnoloģiskā dokumentācija stundu skaits:16 cena par dalībnieku: 255,20 Pasniedzēji:Gita Zemture - Krūmiņa, Ingrīda Millere, Anita Blija, Linda Medne
-
Izcils serviss un klientu apkalpošana restorānā stundu skaits:12 cena par dalībnieku: 160,00 Pasniedzēji:Nellija Degle, Zanda Oliņa, Guntis Bērziņš
-
Viesmīlības nozares attīstība un perspektīvas ES kontekstā stundu skaits:6 cena par dalībnieku: 74,80 Pasniedzēji:Santa Graikste, Linda Cēsniece
-
Vadības sesijas stundu skaits: 22 cena par dalībnieku: 362,80 Pasniedzēji:Ilze Kloka, Valters Gražulis
-
Ražošanas vadības noslēguma cikls, produktu virzība vietējā un eksporta tirgū stundu skaits:16 cena par dalībnieku: 481,60 Pasniedzēji:Ingrīda Koha - Kudure, Ģirts Priekulis, Baņuta Rubess, Atis Zakatistovs, Jolanta Cihanoviča, Inguna Ozolniece, Agris Lapiņš
-
Ražošanas procesa optimizācija. Efektīva piegāžu ķēdes izveide stundu skaits:16 cena par dalībnieku: 481,60 Pasniedzēji:Jolanta Cihanoviča, Inguna Ozolniece, Pauls Irbins, Reinis Upenieks
-
Efektīva plānošana un darba organizēšana ražošanas vadībā stundu skaits:8 cena par dalībnieku: 252,80 Pasniedzēji:Jolanta Cihanoviča, Reinis Upenieks, Aina Poiša, Ingrīda Koha - Kudure, Ģirts Priekulis, Inguna Ozolniece
-
Someljē pamatkurss - 1. modulis stundu skaits:12 cena par dalībnieku: 390,00
-
Someljē pamatkurss- 2. modulis stundu skaits:12 cena par dalībnieku: 390,00