Ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumu apmācības

  • Tūrisma produktu analīze un konkurētspējīga piedāvājuma izstrāde stundu skaits: 16  cena par dalībnieku: 462,70
    • Esošo tūrisma produktu veidi un struktūra
    • Atsevišķi produktu prioritārās attīstības ģeopolitiskie faktori
    • Tūrisma produkta lietderības sezonālā tirgus raksturā
    • Konkurence, to veidi. Plusi un mīnusi
    • Tūrisma pakalpojumu tirgus analīze
    • Tūrisma piedāvājuma izstrādājuma sistēma
  • Inovācijas procesi tūrisma produktu attīstībai stundu skaits: 16  cena par dalībnieku: 506,70
    • Inovācijas procesu klasifikācija
    • Jauno produktu radīšana un esošo produktu rediģēšanas tehnoloģija
    • Tehnisko inovāciju loma tūrisma tirgus attīstībā
    • Nestandarta domāšana, kā atslēga pievienotās vērtības radīšanai
    • «Viss jaunais – labi aizmirsts vecais». Inovācijas no pagātnes
    • Inovatīvo procesu lietderības robeža
  • Veiksmīga tūrisma pakalpojuma virzība tirgū un relatīvo rādītāju analīze stundu skaits: 16  cena par dalībnieku: 484,60
    • Produkta virzīšanas tirgū būtība un nozīme
    • Veiksmīga uzņēmuma zīmola veidošana un uzturēšana
    • Uzņēmuma darbinieki kā kompānijas seja
    • Rezultāts, process, darbinieks. Rādītāju analīzes principi.
    • Procesa efektivitātes uzlabošana balstoties uz analīzes rezlutātiem
    • Patērētāju iesaistīšana produkta virzībai tirgū
  • Pasaules virtuves klasika stundu skaits:64    cena par dalībnieku: 750,80 Pasniedzēji:Lauris Aleksejevs, Kaspars Jansons, Daiga Veismane, Heinrihs Ernhards
  • Apkalpošanas organizācija    stundu skaits:40    cena par dalībnieku: 275,00    Pasniedzēji:Zanda Oliņa, Guntis Bērziņš, Nellija Degle
  • Veiksmīga klientu apkalpošana viesmīlības uzņēmumā stundu skaits:16    cena par dalībnieku: 259,20    Pasniedzēji:Zanda Oliņa, Guntis Bērziņš, Nellija Degle, Normunds Neibojs
  • Tūrisma produkta izstrāde un virzība tirgū stundu skaits:24    cena par dalībnieku: 275,40    Pasniedzēji:Linda Medne, Anda Rezgale, Agita Vecozoliņa, Normunds Neibojs
  • Labas ražošanas prakses un HACCP sistēmas pamatprincipi stundu skaits:18    cena par dalībnieku: 349,60    Pasniedzēji:Anita Blija, Ingrīda Millere, Aija Melngaile
  • Konditorejas ceha  ražošanas optimizācija stundu skaits:18    cena par dalībnieku: 320,00    Pasniedzēji:Maija Kaire, Daiga Kunkulberga
  • Banketu ēdienkartes stundu skaits:32    cena par dalībnieku: 449,60    Pasniedzēji:Heinrihs Ernhards, Ēriks Dreiblants, Daiga Veismane
  • Ēdienkartes plānošana un analīze stundu skaits:32    cena par dalībnieku: 465,20    Pasniedzēji:Lauris Aleksejevs, Daiga Veismane, Heinrihs Ernhards, Ingrīda Millere
  • Pakalpojumu kvalitātes pilnveides iespējas un risinājumi viesmīlības uzņēmumā stundu skaits:14    cena par dalībnieku: 264,60    Pasniedzēji:Dzintra Līce, Zanda Oliņa, Aleksejs Saveļjevs, Mihails Džondžua
  • Ražošanas tehnoloģiskā procesa pilnveidošana stundu skaits:16    cena par dalībnieku: 350,40    Pasniedzēji:Ingrīda Millere, Linda MedneNellija Degle
  • Bāra darba organizācija stundu skaits:24    cena par dalībnieku: 419,60    Pasniedzēji:Jānis Kaļķis, Guntis Bērziņš, Einārs Lazdiņš
  • Viesmīlības produkta terminoloģija stundu skaits:24    cena par dalībnieku: 165,20    Pasniedzēji:Dace Skrupska, Zanda Pakere
  • Lauku tūrisma pakalpojumu pilnveidošana ar videi draudzīgiem un energoefektīviem risinājumiem stundu skaits:24    cena par dalībnieku: 395,60    Pasniedzēji:Kristīna Bērziņa, Livija Brūvere
  • Konsultācijas vides aizsardzības un energoefektivitātes jautājumos saistībā ar uzņēmējdarbības paplašināšanu stundu skaits:24    cena par dalībnieku: 374,80    Pasniedzēji:Kristīna Bērziņa, Livija Brūvere, Imants Bērtaitis, Daina Vereščagina, Andrejs Gavars, Jānis Vālodze
  • Vīnzinība stundu skaits:12    cena par dalībnieku: 264,40    Pasniedzēji:Valentīna Grandāne, Guntis Bērziņš, Jānis Kaļķis, Einārs Lazdiņš
  • Jaunākās tendences un tehnoloģijas ēdienu gatavošanā stundu skaits:18    cena par dalībnieku: 350,60    Pasniedzēji:Lauris Aleksejevs, Ēriks Dreibants
  • Tūrisma un pārtikas produktu kvalitātes  standartizācijas un optimizācijas metodes stundu skaits:24    cena par dalībnieku: 349,20    Pasniedzēji:Ingrīda Millere, Anita Blija, Linda Cēsniece, Santa Graikste, Agris Aizpurietis
  • Tūrisma pakalpojumu pilnveidošana ar videi draudzīgiem un energoefektīviem risinājumiem stundu skaits:25    cena par dalībnieku: 350,00    Pasniedzēji:Kristīna Bērziņa, Livija Brūvere, Santa Graikste
  • Ražošanas tehnoloģiskā procesa plānošana stundu skaits:16    cena par dalībnieku: 350,80    Pasniedzēji:Linda Medne, Ingrīda Millere
  • Maizes tehnoloģija restorānā stundu skaits:32    cena par dalībnieku: 465,20    Pasniedzēji:Daiga Kunkulberga

  • Konditoreja 1 modulis Rauga mīklu pagatavošanas tehnoloģijas stundu skaits:24    cena par dalībnieku: 479,80    Pasniedzēji:Maija Kaire, Daiga Kunkulberga

  • Konditoreja 2 modulis Kārtaino mīklu pagatavošanas tehnoloģijas stundu skaits:24    cena par dalībnieku: 479,80    Pasniedzēji:Maija Kaire, Daiga Kunkulberga

  • Konditoreja 3 modulis Kremu, pildījumu pagatavošanas tehnoloģijas stundu skaits:24    cena par dalībnieku: 479,80   Pasniedzēji:Maija Kaire, Daiga Kunkulberga

  • Konditoreja 4 modulis Tortu, kūku pagatavošanas tehnoloģijas stundu skaits:24    cena par dalībnieku: 479,80    Pasniedzēji:Maija Kaire, Daiga Kunkulberga

  • Ēdināšanas darba organizācija un vadība ( akreditēta) stundu skaits:300    cena par dalībnieku: 980,00    Pasniedzēji:Ingrīda Millere, Linda Medne, Ilze Treimane, Nellija Degle, Dzintra Līce, Tatjana Marčenkova, Anda Rezgale, Livija Brūvere, Guntis Bērziņš, Lauris Aleksejevs, Santa Graikste

  • Izcils serviss un klientu apkalpošana viesnīcā stundu skaits:16    cena par dalībnieku: 160,00    Pasniedzēji:Dzintra Līce, Zanda Oliņa, Aleksejs Saveļjevs, Mihails Džondžua

  • Telpu uzkopšanas tehnoloģijas un procesi stundu skaits:30    cena par dalībnieku: 252,00    Pasniedzēji:Agita Doniņa, Sandra Īriste

  • Viesnīcu pakalpojumu atbilstība tirgus prasībām stundu skaits:24    cena par dalībnieku: 257,20    Pasniedzēji:Baiba Tomase, Margarita Platace, Kristīna Bērziņa, Linda Medne, Normunds Neibojs

  • Ēdienu gatavošanas tehnoloģija stundu skaits:48    cena par dalībnieku: 550,40    Pasniedzēji:Gita Zemture - Krūmiņa, Heinrihs Ernhards, Lauris Aleksejevs, Ingrīda Millere, Daiga Veismane

  • Viesu apkalpošanas standarta restorānam stundu skaits:8    cena par dalībnieku: 65,00   Pasniedzēji: Ingrīda Millere, Laine Pošeika, Einārs Lazdiņš

  • Saskarsme klientu apkalpošanā stundu skaits:4    cena par dalībnieku: 32,00   Pasniedzēji: Ingrīda Millere, Laine Pošeika, Einārs Lazdiņš
  • Meksikāņu ēdienkartes ieviešana restorānā stundu skaits:8    cena par dalībnieku: 90,00 Pasniedzēji: Havjers Garsija
  • Konditorejas un mīklu izstrādājumu kurss Itālijā stundu skaits:50   cena par dalībnieku: 1800,00
  • Konditorejas izstrādājumu speciālists- pamatkurss stundu skaits:209    cena par dalībnieku: 3997,20
  • Konditorejas izstrādājumu speciālists -  otrā līmeņa kurss stundu skaits:209    cena par dalībnieku: 3997,20
  • Konditorejas izstrādājumu speciālists -  augstākais kurss ( superior) stundu skaits:209    cena par dalībnieku: 3997,20
  • Šefpavāra mākslas rokraksts ēdienkartē stundu skaits:50    cena par dalībnieku: 1400,00
  • Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos stundu skaits:5    cena par dalībnieku: 10,00    Pasniedzēji:Ingrīda Millere, Anita Blija, Tatjana Marčenkova, Aija Melngaile
  • Produkcijas atsaukšanas vadlīnijas stundu skaits:12    cena par dalībnieku:55,00    Pasniedzēji:Guna Miskarova, Jānis Baltačs
  • Lietišķā etiķete stundu skaits:35    cena par dalībnieku: 330,00    Pasniedzēji:Irma Kalniņa, Agita Doniņa
  • Pārtikas iepakojuma veidi un īpašības stundu skaits:12    cena par dalībnieku: 275,00    Pasniedzēji:    Sandra Muižniece Brasava
  • ES prasības pārtikas iepakojuma ražošanā stundu skaits:12    cena par dalībnieku: 275,00    Pasniedzēji:Sandra Muižniece Brasava
  • Personāla sanitārija un higiēna, obligātās  veselības pārbaudes uzņēmumā stundu skaits:6    cena par dalībnieku: 75,00    Pasniedzēji:Tatjana Marčenkova, Aija Melngaile
  • Izcila servisa koncepta izstrāde un nodrošināšana 5* viesnīcās stundu skaits:4    cena par dalībnieku: 35,00    Pasniedzēji:Antra Halmagyi
  • Viesmīlības pakalpojuma bīstamību un kritisko punktu identifikācija, novēršana stundu skaits:6    cena par dalībnieku: 45,00   Pasniedzēji:Tatjana Marčenkova

  • Personāla higiēnas un sanitārijas minimumu standarts viesnīcā stundu skaits:5    cena par dalībnieku: 22,00    Pasniedzēji:Tatjana Marčenkova, Aija Melngaile, Anita Blija

  • Komandas loma viesmīlības pakalpojuma nodrošināšanas procesā stundu skaits:12   cena par dalībnieku: 65,00    Pasniedzēji:Inga Kļaviņa

  • Globālās ekonomiskās lejupslīdes seku  ietekme uz viesmīlības produkta attīstību stundu skaits:12    cena par dalībnieku: 165,40    Pasniedzēji:Kitija Kirila, Ilze Treimane, Agita Kleinšmite
  • Someljē pamatkurss- 3. modulis     stundu skaits:12    cena par dalībnieku: 390,00
  • Pārtikas drošības vadība stundu skaits:18   cena par dalībnieku: 399,20

  • Viesmīlības produkts un serviss stundu skaits:12    cena par dalībnieku: 249,60   Pasniedzēji:Dzintra Līce, Zanda Oliņa, Margarita Platace

  • Saimnieciskā dienesta organizācija stundu skaits:32  cena par dalībnieku: 280,80    Pasniedzēji:Agita Doniņa, Sandra Īriste

  • Tehnoloģiskā dokumentācija stundu skaits:16    cena par dalībnieku: 255,20    Pasniedzēji:Gita Zemture - Krūmiņa, Ingrīda Millere, Anita Blija, Linda Medne
  • Izcils serviss un klientu apkalpošana restorānā stundu skaits:12    cena par dalībnieku: 160,00    Pasniedzēji:Nellija Degle, Zanda Oliņa, Guntis Bērziņš

  • Viesmīlības nozares  attīstība un perspektīvas ES kontekstā stundu skaits:6    cena par dalībnieku: 74,80   Pasniedzēji:Santa Graikste, Linda Cēsniece

  • Vadības sesijas stundu skaits:    22    cena par dalībnieku: 362,80   Pasniedzēji:Ilze Kloka, Valters Gražulis

  • Ražošanas vadības noslēguma cikls, produktu virzība vietējā un eksporta tirgū stundu skaits:16    cena par dalībnieku: 481,60    Pasniedzēji:Ingrīda Koha - Kudure, Ģirts Priekulis, Baņuta Rubess, Atis Zakatistovs, Jolanta Cihanoviča, Inguna Ozolniece, Agris Lapiņš

  • Ražošanas procesa optimizācija. Efektīva piegāžu ķēdes izveide stundu skaits:16    cena par dalībnieku: 481,60    Pasniedzēji:Jolanta Cihanoviča, Inguna Ozolniece, Pauls Irbins, Reinis Upenieks

  • Efektīva plānošana un darba organizēšana ražošanas vadībā stundu skaits:8   cena par dalībnieku: 252,80    Pasniedzēji:Jolanta Cihanoviča, Reinis Upenieks, Aina Poiša, Ingrīda Koha - Kudure, Ģirts Priekulis, Inguna Ozolniece

  • Someljē pamatkurss - 1. modulis stundu skaits:12    cena par dalībnieku: 390,00

  • Someljē pamatkurss- 2. modulis stundu skaits:12    cena par dalībnieku: 390,00