Viesnīcu un restorānu mācību centrs

VRMC ir valsts akreditēta, privāta izglītības iestāde, kas realizē profesionālās pilnveides un tālākizglītības programmas

  • Par mums
    • Darbības virzieni
    • Mācībspēki
    • Sadarbība
    • VRMC buklets
  • Realizētie projekti
    • ES struktūrfondu projekti
    • Leonardo da Vinci projekti
    • Citi projekti
  • Kontakti
  • Pieteikuma forma
  • Foto galerija

Pārtikas pārstrādes uzņēmumu apmācības

  • Pārtikas sensorā novērtēšana
  • Konditorejas izstrādājumu sensorā novērtēšana
  • Maizes sensorā novērtēšana
  • Graudu pārstrādes produktu sensorā novērtēšana
  • Aukstuma un siltuma procesi un iekārtu veidi
  • Pārtikas tehnoloģiskās iekārtas
  • Pārtikas derīguma analīze
  • Pārtikas kvalitātes vadība
  • Maizes ražošanas tehnoloģija
  • Pārtikas piedevas, to funkcionalitāte
  • Piena un piena produktu tehnoloģija
  • Svaigpiena obligāto paraugu noņemšanas mācību kurss
  • Risku vadība pārtikas ražošanā
  • Produkta izsekojamība
  • Produktu/pakalpojumu ražošanas vadība un realizācijas organizēšana ražošanas uzņēmumā
 
  • Semināri, kursi
    • Ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumu apmācības
    • Pārtikas pārstrādes uzņēmumu apmācības
    • Civilās aviācijas un kravu pārvadājumu apmācības
  • Akreditētās programmas
    • Pavāra kvalifikācijas iegūšana
    • Ēdināšanas darba organizācijas pamati skolās
    • ĒDINĀŠANAS UN VIESNĪCU UZŅĒMĒJDARBĪBA
  • Apmācība uzņēmumos
  • Vadības konsultācijas
  • Tehnoloģiskie projekti
  • Pētījumi un publikācijas
  • Citi pakalpojumi
  • Aktualitātes
 

VIESMĪLĪBAS UZŅĒMUMIEM

Piedāvājam apmācības ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumu darbiniekiem

PĀRTIKAS RAŽOŠANAS UZŅĒMUMIEM

Piedāvājam apmācības pārtikas ražošanas un pārstrādes uzņēmumu darbiniekiem

VIEGLĀS AVIĀCIJAS KOMPĀNIJĀM

Piedāvājam civilās aviācijas un kravu pārvadājumu apmācības

AKTUALITĀTES

Izglītojies!