Apmācība uzņēmumos

Pieredzējušu speciālistu komanda nodos savas zināšanas, dalīsies pieredzē, palīdzēs veiksmīgi uzsākt, attīstīt vai pilnveidot uzņēmuma darbu.

Profesionālās palīdzības tēmas:

Viesnīca

  • Jauna uzņēmuma sagatavošana atvēršanai (darbinieku apmācības, uzņēmumu struktūras izveidošana, darba vietu iekārtošana, iekšējās dokumentācijas sagatavošana, u.c.);
  • Ražošanas programmas, ražošanas darba pienākumu apraksti, tehnoloģiskās un kalkulācijas kartes, ēdienkartes, noliktavu uzskaite u.c.);
  • Viesu uzņemšanas dienesta iekārtošana, dokumentācija.

Ēdināšanas uzņēmums

  • Ēdināšanas uzņēmumu ražošanas telpu projektēšana, iekārtošana;
  • Ēdienkaršu, kalkulācijas karšu, tehnoloģisko karšu sastādīšana;
  • Ēdienu un vīnu saskaņošana ēdienkartē;
  • Restorāna atvēršana, pavāru apmācības;
  • Iekšējā dokumentācija: noliktavu uzskaite, instrukcijas, darbinieku pienākumu apraksti;
  • Paškontroles sistēmas izstrādāšana u. c.

Bārs

  • Bāra iekārtošana, inventārs;
  • Bāra kartes, kokteiļu kartes, vīna kartes sastādīšana, kalkulācijas;
  • Dzērienu tehnoloģija, kokteiļu klasifikācija, pagatavošana.

Speciālisti:

Viesnīcu un ēdināšanas uzņēmumu nozares vadošie speciālisti, augstskolu mācībspēki, tūrisma industrijas darbinieki, valsts institūciju pārstāvji

Profesionālās palīdzības programmas norises gaita

  1. jūs izvēlieties sev piemērotākos speciālistus no Mācību centra konsultantu saraksta,
  2. tiek izstrādāta profesionālā palīdzības programma jūsu uzņēmumam, norises laiks un ilgums,
  3. speciālisti ierodas jūsu uzņēmumā, lai redzētu profesionālās palīdzības programmu.